Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

tabor12Sepsiszentgyörgyön, az Osonó Színházműhely szervezésében zajlik az Európai Unió Grundtvig pályázati programjának táborára. A projekt négy egyesület közös munkája, köztük az Osonó Színházműhely jogi háttereként működő Bolyongó Színházi Egyesületé is.

 

 

 

tabor23Az Osonó által szervezett drámatáborra június 13- 22. között kerül sor Sepsiszentgyörgyön, ahol a résztvevők napi programjának hangsúlyos részét a színházi, személyiségfejlesztő, önismereti, csapatépítő, beszédkészségfejlesztő tréningek képezik. Mindezek mellett esténként színházi előadásokat tekinthetnek meg a Felvidékről, Délvidékről, Magyarországról és Kolozsvárról érkezett résztvevők. 14-én este egy különlegesen egyedi program várt a tábor lakóira, hiszen az árkosi Szenetkereszty-kastélyban megszervezett Széchenyi bál alkalmával utazhattak vissza az időben.

Az Elemi feltöltődés, avagy élvezd újra a munkát projekt célja egy olyan programsorozat létrehozása, amely informális módszerek széles palettájával ismertetik meg a résztvevőket annak érdekében, hogy színessé és örömtelivé tudják tenni a mindennapi munkát mind a maguk, mind azon közösségek számára, amelyhez tartóznak. A programsorozat négy területen kínál lehetőséget a változásra: a feltöltődés, az önismeret, az önmotiváció és a csoport motiválása.

Az Európai Unió nyertes Grundtvig pályázata a budapesti Borókamag Egyesület, a szlovákiai Mag Polgári Társulás, a kolozsvári Ördögtérgye Egyesület valamint a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely és a Bolyongó Színházi Egyesület közöz munkája és gyümölcse.

A kétéves programsorozatnak négy eleme van, mindenik a programban résztvevő egyesületek által szervezett tábor: élménypedagógiai tréningtábor a Borókamag, drámapedagógiai és önismereti tábor az Osonó és a Bolyongó Színházi Egyesület, kézműves- és fazekastábor a Mag Polgári Társulás és végül egy táncpedagógiai program a kolozsvári Ördögtérgye szervezésében. (Osonó közlemény, 2014. június 18.)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.