Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2 S2015. június 6-7. / Helyszín: Plugor Sándor Művészeti Líceum díszterme

A sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola az Osonó Színházműhellyel közösen szervezi meg a Színjátékosok találkozóját, amelyre a jövő hónap első hétvégéjén, június 6-án és 7-én kerül sor. A nem versenyjellegű fesztiválon 7 csapat vesz részt, Bibarcfalváról, Csomakőrösről, Marosvásárhelyről, Kolozsvárról, Magyarlapádról, Piteştiről és Galaţról.

A 70 résztvevő összesen 10 előadást mutat be a Plugor Sándor Művészeti Líceum dísztermében, de a programban még négy, a csapatok színházi képzését segítő műhelyfoglalkozás is szerepel, valamint két osonós előadást is megtekintenek a résztvevők. A csoportok számára Prezsmer Boglárka drámapedagógus és Fazakas Misi rendező, az Osonó Színházműhely vezetője ad szakmai tanácsot.

A rendezvény támogatói: Kovászna Megye Tanácsa, Communitas Alapítvány, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata. Partnerszervező a Sic Art egyesület.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.