Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

piknik2016. április 3. | Helyszín: Andrei Mureșanu Színház

Öt bukaresti fellépés valamint egy magyarországi turné előtt, április 3-án, vasárnap 19 órakor az Andrei Mureșanu Színház Arta termében lesz látható a független társulat Ismeretlen barátok társasága avagy Piknik egy japán szőnyegen című,  a román és magyar fiatalok tapasztalatait feldolgozó produkciója.

 osono piknik  osono piknik  osono piknik
 osono piknik  osono piknik  osono piknik
 osono piknik  osono piknik  

A Fazakas Misi által rendezett Ismeretlen barátok társasága avagy Piknik egy japán szőnyegen című fórumszínházi előadás kiindulópontját az osonós és a csíkszeredai román fiatalok egyéni tapasztalatai képezik. A fiatalok vallomásai megbolygatják a nézőket, arra ösztönözve őket, hogy vegyenek részt a játékban saját történéseikkel és rádöbbenéseikkel. A román és magyar nyelven játszott produkció azt a törekvést erősíti meg, hogy az etnikumok együttélésének problémáit nem megkerülni kell, hanem dokumentálni és megvitatni, a színházművészet és színházi kultúra játékos szellemében.

A társulat főtámogatója a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány. A helyek korlátozott száma miatt helyfoglalás szükséges, amelyet az e-mail címen, az Osonó Facebook oldalán vagy a 0741437627 telefonszámon lehet megtenni.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.