01 sepsiszentgyorgy info

Artinsitu MuzeumPont w2017. október 9. | Helyszín: Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér

 

ART INStITUt + művészeti intézmények, a kortárs művészet szolgálatában álló szervezetek bemutatása eseménysorozat keretében Dabi-Farkas Rita képzőművész, a budapesti Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum múzeumpedagógusa az intézmény múzeumpedagógiai tevékenységét és a megértési nehézséggel élőknek szóló, speciális pedagógiai programját mutatja be a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben 2017. október 9-én, hétfőn 15:00 órától. Az általa kidolgozott módszer elnyerte a MúzeumCafé Díjat, 2015-ben.

 

 

3. MúzeumPont Múzeumpedagógiai Találkozó, Módszertan: elmélet és tapasztalat című programsorozat keretében, 2017. október 9–10. között létrejött nyilvános esemény. A kétnapos szakmai találkozó tematikusan a múzeumpedagógiai, illetve művészetpedagógiai módszerekhez és ezek empirikus lecsapódásaihoz kapcsolódik, amelynek keretében úgy elméleti, mint gyakorlati irányvonalak, lehetőségek, tapasztalatok konfrontációjának kívánunk felületet biztosítani. A szakmai találkozó célja székelyföldi múzeumpedagógusok éves tapasztalatcseréje, egy-egy módszerük bemutatása, kapcsolódó szakirodalom – szakkönyvek, tanulmányok – ismertetése.

0
0
0
s2sdefault

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2018 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Kövess minket...

logo google plus 1logo facebook 1

 

Webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom