Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2021. március 23-tól bezárnak a kulturális intézmények, valamint a vendéglők és bárok belső terei.

2021. március 21-én, vasárnap délután 3 fölé emelkedett az utóbbi két hétben jegyzett, ezer főre eső koronavírusos betegek száma Sepsiszentgyörgyön, ismét vörös forgatókönyv lépett életbe.

Cimborák Bábszínház - ZsongásA Cimborák Bábszínház legújabb előadása, a Zsongás koncertjáték bohócokkal, 2021. január 7., 8.,10., csütörtök, péntek, vasárnap 18 órától 18 órától tekinthető meg a bábszínház stúdiótermében.

Az előadást Dávid Péter rendezte, megtekintése 5 éven felülieknek ajánlott.

Jegyek a helyszínen válthatóak az elő­adás előtt fél órával, a helyek száma korlátozott, előzetes foglalás ajánlott a 0755 335 400-as telefonon Csüdöm Eszternél.

Az előadásról:
Merre van a forrás, mi kivezet a szürkeségből, mi lemossa arcunkról a felhőt, mi átkarolja vállunkat és felfényesíti lelkünket?

Öt szereplőnk a bennük lakó igaz bohócot választja iránytűnek, mikor elindul a keresésre. Utazásuk a közös hangzás tiszta öröme felé tart, melyben a zene az egyetlen gyógyír a derű megtapasztalásához, az odatartozás megéléséhez. Így zeng, bong, kong, peng, cseng bennük és körülöttük fokozatosan a mindenség, és az együtt muzsikálás felszabadító örömével válik ez a koncert-játék a zengő bohócok igaz zsongásává. Az előadást, az alkotók minden 5 éven felüli nézőnek szeretettel ajánlják.


Játsszák: Darvas Emőke, D. Gulácsi Zsuzsanna, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette
Zenei szerkesztő: Kónya Ütő Bence
Dramaturg: Prezsmer Boglárka
Hangtechnikus: Szanday Csongor
Fénytechnikus: Péter Előd
Díszletező: Nagy Nándor Zoltán
Kellékes: Vizoli Mónika
Közönségszervező: Csüdöm Eszter
Rendező: Dávid Péter

A bábszínház fenntartója: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa


Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat. 37, 3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre. Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma rendkívül korlátozott!

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.