Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

FillHarmoni a KultúParkbanJúlius 9-én, 19 órától a FillHarMoni koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata.

A FillHarMoni – magával ragadó koncertet, különleges hangszerelést, kiemelkedő előadást és virtuozitást ígér. A művészek nagy tapasztalata úgy rock zenekarokban, mint klasszikus zenei együttesekben garantálja a felejthetetlen élményt. A zenekar alapítói Opra Mónika szólista (Back in time, Lady and the tramps, HarMony) és Kertész János (Lady and the tramps, Harmony, etc.) a zenekar többi tagjaival együtt: Kertész Huba (akusztikus gitár), Tóth-Györgybíró Apor (cselló) és Ráduly Zsófia (hegedű), akik az Egy ének kottája című koncerttel készülnek.

Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várják a közönséget a nyári estéken az ‘56-os emlékparkban, Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. A rendezvény során hetente koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak majd kedvükre a kikapcsolódni vágyók.

A jelenlegi koncertre az ülőhelyek száma korlátozott. A koncertre 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.