Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

IŐszi Vásár Sepsiszentgyörgy Főterén – 2022dén 12. alkalommal szervezik meg az immár hagyományossá vált Őszi Vásárt Sepsiszentgyörgy Főterén. A Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében létrejövő rendezvénysorozat 2022. szeptember 30. és október 2. között várja az ősz beköszöntét megünnepelni vágyókat.

A nagy választékot felsorakoztató kézműves vásár mellett, ahol helyi őstermelők, kistermelők és kézművesek kínálják majd portékáikat, az érdeklődők színes kulturális és családi programok közül válogathatnak kedvükre valót. Pénteken, szeptember 30-án a debreceni illetőségű Bordó Sárkány zenekar különleges hangulatot árasztó vásári zenéjével indul az idei rendezvénysorozat, délután négy órai kezdettel. A középkori világi zenét napjaink hangszerelésére átültető zenekar péntek este 19:00 órai kezdettel koncertezik majd a főtéri színpadon.

A rendezvénysorozat ideje alatt a gyerekeknek is akad bőven programkínálat: tökfaragó tevékenységen, gyerekkoncerten, bábelőadáson szórakozhatnak a legkisebbek.

A koncertekkel, gyerekprogramokkal, bábszínházzal, pantomim előadással valamint folklór műsorral megtűzdelt kulturális programsorozatot a közkedvelt Parno Graszt magyarországi együttes koncertje zárja majd vasárnap, október 2–án a főtéri színpadon, este 19:00 órától.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.