Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

parallel lives Sepsiszentgyörgy 2023A sepsiszentgyörgyi illetőségű parallel lives együttes koncertjével indul az idei év könnyűzenei eseménysorozata városunkban. A zenekar január 25-én, 19:00-kor lép közönség elé a Háromszék Táncstúdióban.

A parallel lives (Párhuzamos életek) 2019 augusztusában alakult zenekar, eredetileg egy születésnapi projektként indult – a zenekar alapítójának 40. születésnapjára. Az egyszeri születésnapi projektet a zenekar túlnőtte, jelenleg a második lemez anyagán dolgoznak a muzsikusok. Az elmúlt három év alatt nagyszerű együttműködőkkel dolgoztak együtt időszakosan. Első albumukat, a „40th” –t, amely nyolc saját szerzeményt tartalmaz, egy magán könyvtárban előadott koncert keretében mutatták be virtuális térben, 2020. június 30-án. A pandémia meglehetősen korlátozta az élő koncertlehetőségeket, azonban a zenekar nem tétlenkedett, 2022 év elején jelent meg a Juhász Gábor gitárjátékát is megörökítő „Blind Steps” nevet viselő single.

A 25-i koncertjükön majdnem kizárólag saját dalaikat játsszák, az előzőleg említett második lemez anyagából is adva egy kis ízelítőt.

A zenekar tagjai: Anca Pârlea (ének), Lőrincz Imre (gitár), Sárosi Péter (billentyűk), Kerezsi Csongor (basszusgitár), Kerezsi Kati (ütőhangszerek), Pál Gábor (dobok).

A koncertre jegyeket teljes áron 30, illetve kedvezményesen 15 lej értékben a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér, 1. szám), valamint 30 lej értékben az www.eventim.ro oldalon lehet vásárolni. Jegyek január 17-től kaphatóak.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, parallel lives zenekar
Partner: Háromszék Táncegyüttes

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.