Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Fuss a hősök emlékére! – Fitness Tribe emlékfutás SepsiszentgyörgyönA sepsiszentgyörgyi Fitness Tribe Egyesület amatőr sportolói a március 15-i rendezvénysorozat részeként emlékfutással tisztelegnek az 1848-as hősök emléke előtt. A Fitness Tribe Egyesület szervezésében, valamint a Kónya Ádám Művelődési Ház és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala partnerségével megvalósuló eseményre március 14-én, délután 17:00 órai kezdettel kerül sor.

Fuss a hősök emlékére! – Fitness Tribe emlékfutás SepsiszentgyörgyönA Fuss a hősök emlékére! címet viselő sporteseményen résztvevők az eprestetői csata emlékművénél állnak rajthoz (állomás negyedi Ady Endre Általános Iskola épülete előtt), innét indulva szaladnak a város területén 8,5 km hosszú távot. Az ünnepi eseményhez méltóan, az amatőr sportolók többek közt olyan 1848-’49-es forradalom és szabadságharchoz köthető emléktáblákat, szobrokat és épületeket érintenek majd mint Kiss János ágyúöntő mester emléktáblája, a Gábor Áron és Nicolae Bălcescu szobrok, Gábor Áron emlékplakettje, Berde Mózsa egész alakos szobra vagy Kossuth Lajos mellszobra.

Az eseményre a szervezők minden futni vágyót szívesen látnak.

Szervező: Fitness Tribe Egyesület
Partnerek: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.