Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Mi fán terem a minőség? – Fazakas József előadásaMi fán terem a minőség? címmel tart ismeretterjesztő előadást dr. Fazakas József egyetemi tanár 2023. március 17-én, pénteken 17 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében, a Háromszéki TÉT-estek (Tudás – Élmény – Tapasztalat) című időszakos rendezvénysorozat keretében.

Az előadás tartalmi előzetese:

Mindig, mindenhol, mindenki a minőséget keresi / kínálja, legyen szó szolgáltatásról, termékről vagy akár az életmódról, életvitelről. De mi is valójában a minőség? Ki határozza meg a jellemzőit, alsó vagy felső határát, és minek az alapján?

A minőségbiztosításról nem is nagyon szoktunk beszélni, mert látszólag alapértelmezett dolog, pedig valójában egy igen összetett és érzékeny téma. Az előadó ezt a témát világítja meg előadása során, bonyolultnak és nehezen érthetőnek tűnő fogalmakat és eljárásokat téve közérthetővé. Olyan résztémákról is lesz szó, mint a megfelelőség, a meghatározott és elvárt igények, az optimális minőségi szint, az élettartam, a költség és a piaci minőség aránya.

Az előadás mindenkinek szól, aki szeretné bővíteni tudását a minőségügy területén, és ezen belül kiemelten szól gazdasági szakembereknek, vállalkozóknak, tanároknak, oktatóknak és végzős diákoknak.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.