Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

16. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop SepsiszentgyörgyönA 16. Jazz és Improvizációs Zenei Tábort 2023. július 16-23. között tartják meg Sepsiszentgyörgyön a Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében, partnerségben a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesülettel. A napi program: egyéni hangszeres oktatás, jazzelmélet, jazztörténet, zenekari gyakorlat, koncertek és jam-session-ök.

A vezető-, oktató tanárok: Kovács Linda és Pocsai Kriszta - ének, vokál, Márkus Tibor - zongora, jazzelmélet, Juhász Gábor - gitár, Tóth Viktor - szaxofon, klarinét, Kovács Ferenc - hegedű, Megyaszay István - basszusgitár és Jeszenszky György - dobok, ütőshangszerek.

Érdeklődni és jelentkezni lehet a +40742769628-as telefonszámon vagy az e-mail címen.

Július 19-én, 20:00 órától a 16. jazz és improvizációs workshop tanárainak koncertjére kerül sor a KultúrPark színpadán. A neves zenészekből álló oktatók főleg saját szerzeményeikkel fogják megörvendeztetni a közönséget. Az érdeklődő közönség betekintést nyerhet a jazz zene rejtelmeibe, fültanúja lehet egy-egy dallam megszületésének, de a közismert sztenderdek is megszólalnak a muzsikusok hangszerein.

Jam-session a Teinben

A diákok zárókoncertjére

Július 23-án, vasárnap, a KultúrPark keretében kerül sor a 16. jazz és improvizációs workshopon résztvevő diákok zárókoncertjére. A 17:00 órától kezdődő hangversenyen közel 30 diák lép színpadra.

 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.