Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Lovadi Kinga természetművészeti kiállítása a kovásznai Kádár László Képtárban2023. augusztus 31-én, csütörtökön 18 órától az idei Kovásznai Városnapok keretén belül kerül sor a Kádár László Képtárban Lovadi Kinga természetművészeti kiállításának megnyitójára.

A nagyváradi képzőművész a 2022-es Kőrösi Csoma Sándor Napok alkalmával rendezett Szemet szemé(r)t témájú nemzetközi képzőművészeti tárlaton az Elsősegély című alkotásával Szentimrei Judit díjban részesült.

A kiállítást megnyitja dr. Kányádi Irene művészettörténész, a Partium Keresztény Egyetem képzőművészeti tanszékének adjunktusa.
Zongorán közreműködik: Müller Diana (felkészítő: Gyerő Katalin zenetanár)

Lovadi Kinga Elsősegély című alkotása, mely a kovásznai Kádár László Képtár képzőművészeti anyagát gazdagítja természetművészeti installáció, fű kereszt a vörösiszap tárolóban. Az ember által kiszipolyozott, meggyötört talaj számára jelképes gyorssegélyként szolgál a 2x2 méteres fűszőnyeg, mely a természet gyógyítására, az általunk okozott sebek orvoslására ösztönöz

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.