Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

DEJA VU EMUK 2023A DÉJÀ VU – II. Erdélyi Kortárs Képzőművészeti Seregszemle lassan a végéhez közeledik, azonban mielőtt a kiállítás bezárulna az Erdélyi Művészeti Központ még számos eseménnyel szeretné meglepni a művészetkedvelő közönséget.

  • 2023. október 12-én, csütörtökön, 17 órától, Önismereti Műhelymunkára várják a kiállító művészekkel azonos korú, azaz 50 és 20 év közötti felnőtteket; a foglalkozás keretében a részvevők érzelmeiknek a festészet műfajában való kifejezését sajátíthatják el Kolumbán Hanna vizuális művész vezetésével;
  • 2023. október 14-én, szombaton, 11 órától újabb alkotóműhely lesz gyerekek számára; a szintén Kolumbán Hanna által tartott Virágbogár című foglalkozás ezúttal a 6 és 13 év közötti gyerekeknek szól; a legkisebbek termésekből, virágszirmokból és levelekből alkothatják meg saját csodabogarukat a természetművészethez kapcsolódva;
  • 2023. október 16-án, hétfőn, 17 órától a szemle záróeseményeként két kiállító művész mutatkozik be; BÁCS Emese (sz. 1978, Brassó) festőművész Budapestről jön el Sepsiszentgyörgyre felvázolni pályája alakulását, TAMÁS Attila (sz. 1977, Kőhalom) pedig Alsórákosról utazik ide, hogy sejtelmes szobrairól beszéljen; az eseményre a 3. emeleti kiállítótérben kerül sor.

Minden rendezvényre ingyenes a belépés. A két műhelymunka regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a 0736 350 376-os telefonszámon, illetve az e-mail címen fogadjuk.

A DÉJA VU - II. Erdélyi Kortárs Képzőművészeti Seregszemle jövő péntekig, 2023. október 20-ig látogatható.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.