Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány Fókuszban a hitéletünk című fotókiállítása Sepsiszentgyörgyön A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány (KÁMME) Budapest után a Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete (SZMÚE) fotószakosztályának szervezésében erdélyi körútra indítja KÁMME Fotóműhely – Fókuszban a hitéletünk című fotókiállítását.

A tárlat elsőként Sepsiszentgyörgyön tekinthető meg. A keresztény ünnepekhez – mindenszentek, karácsony, húsvét, pünkösd – kapcsolódó tárlat Erdélyben, azon belül Háromszéken is készült művészi alkotásokat mutat be, és Sepsiszentgyörgyön az unitárius templom gyülekezeti termében tekinthető meg.

Megnyitó vasárnap a 11 órakor kezdődő istentisztelet után. Házigazda Péterfi Ágnes unitárius lelkész, köszöntőt mond Bedő Zoltán, az SZMÚE elnöke, a kiállítást megnyitja Szebeni Zsuzsa, a sepsiszentgyörgyi Liszt Intézet vezetője, a tárlatot bemutatja Huszár Szilamér, az SZMÚE fotószakosztályának koordinátora, a kiállítás erdélyi kurátora. Átadásra kerülnek a díjazott fotók háromszéki alkotóinak járó emléklapok is.

Kiállítók: Farkas Andrea, Fejfár János, Héjja Árpád, Huszár Szilamér, Józsa Enikő, Katona Józsa Judit, Palkó Gyöngyösi István Tibor, Paszjár Mariann, Steigerwald Tibor

 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.