Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk Sepsiszentgyörgyön2023. október 23-án, 19 órakor, a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán, az ’56-os emlékparkban, kezdődött az esti megemlékezés az 1956-os forradalomra és szabadságharcra.

Közreműködtek a Cantus Firmus Vegyes Kar, a Magyar Férfidalárda, a Plugor Sándor Művészeti Líceum diákjai, beszédet mondott Vargha Fruzsina, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, Soós Zoltán konzul, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusának képviselője, Török József, a Volt Politikai Foglyok Szövetségének Kovászna megyei elnöke, áldást mondott Bucsi Zsolt Tamás református lelkipásztor.

20 órakor fáklyás felvonulás indult az Erzsébet parkba, a kommunizmus áldozatai emlékére felállított kopjafához, ahol a Vox Humana Kamarakórus énekelt valamint áldást mondott Ilyés Zsolt római katolikus plébános.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.