Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Az Osonó is meghívottja a 10 éves a Nemzeti Tehetség Program rendezvénysorozatánakMárcius 22-én nagyszabású tehetségkonferenciát szerveztek a Budapest Talent Summit 2018 nemzetközi rendezvénysorozat keretében. Az Országház Felsőházi termében megszervezett esemény célja a tíz év alatt elért eredmények és a jövőbe mutató lehetőségek bemutatása, valamint a sikerek és a tehetségek közös megünneplése. A konferencián több hazai és határon túli szervezet, mint példakép kapott meghívást és lehetőséget a bemutatkozásra, köztük az Osonó Színházműhely is.

 


02 Osono Budapest Talent Summit 2018A konferencián beszédet mond Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Az eseményen részt vesz továbbá dr. Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, valamint dr. Nobilis Márton, az Új Nemzedék Központ ügyvezetője.

Az Osonó Színházműhely 2015-ben vált Regisztrált Tehetségponttá, majd 2017-ben Európai Tehetségpont minősítést kapott. A független társulat kiemelt célnak tekinti, hogy művészeti és szociális projektjei során tehetséges fiatalokat is bevonjon munkájába, a megvalósult programok pedig elsősorban a fiatal generáció öntudatra ébresztését, felelős, saját életét és környezetét alakítani képes emberré válását segítik.

A társulat tevékenysége három kulcsszóra épül: színház, oktatás és szociális projektek. Az Osonónak számos olyan programja van, amely a tehetséggondozásra, a szakmai és emberi kompetenciák fejlesztésére, a non formális oktatási módszerekre épül, a különböző képzések, műhelyfoglalkozások, táborok és színházi nevelés által. Az oktatási projektek állandó partnerei a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum és annak drámatagozata, valamint a Művészeti és Népiskola.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.