Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Szakmai szemináriumot szervez ifjúságsegítők számára az Osonó Színházműhely2021. március 4. és 9. között Budapesten kerül sor az Osonó Színházműhely által szervezett ifjúságsegítő szemináriumra, amelyen vajdasági és magyarországi pedagógusok, ifjúságsegítő szakemberek vesznek részt. A perifériára szorult fiatalok művészeti nevelését célző projekt a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség partnerségével és az Európai Unió Erasmus+ programjának társfinanszírozásával jött létre.

A projekt elsődleges célja a részt vevő ifjúságsegítők szakmai és személyes fejlődése. A hat nap alatt olyan műhelyfoglalkozásokra kerül sor, ahol a résztvevők jövőbeni munkájuk minőségét előremozdító szakmai ihlettel, motivációval és korszerű módszerekkel gyarapodhatnak. A szeminárium a nem-formális művészeti nevelés alkalmazásában rejlő lehetőségeket járja körül a perifériára szorult fiatalok körében, az ezzel kapcsolatban szerzett tapasztalatok, bevált módszertan és jó gyakorlatok megosztása által. A műhelyfoglalkozásokat Fazakas Misi, a társulat vezetője és trénere, valamint Mucha Oszkár, az Osonó színész- trénere vezeti, meghívott előadóként előadást tart Szegedi Tamás, a Független Színház tagja.

Az Osonó Színházműhely és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség több korábbi sikeres együttműködés után először valósít meg közös Erasmus+ projektet, mivel a két szervezet közös célja hozzájárulni a problémákkal küzdő fiatalok megsegítéséhez, a velük dolgozó ifjúságsegítő szakemberek támogatásával.

Az Osonó Színházműhely az elmúlt években három Erasmus+ projektet szervezett és bonyolított le, az elkövetkezendő időszakban viszont egyre több ilyen együttműködésre és nemzetközi programra kerül sor a társulat életében. A jelen projekt megvalósításában a Tempus Közalapítvány nyújtott segítséget.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.