Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

budapestiahogyan2017. február 28 - március 8. | Helyszín: Budapest


Február 28. és március 8. között több alkalommal kerül bemutatásra az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című, többszörösen díjazott előadás magyarországi adaptációja. A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista produkciót eddig 457. alkalommal mutatta be a társulat, amely az elmúlt időszakban, budapesti csapattagok bevonásával az előadás magyarországi adaptációján dolgozott. Legelőször a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium diákjai tekinthetik meg az előadást, amelyet minden esetben az Osonóra jellemző moderált interaktív beszélgetés követ.

 ahogyan5  ahogyan5  ahogyan5
 ahogyan5  ahogyan5  

 

A magyarországi Tiszta Formák Alapítvány által támogatott Osonó Színházműhely előadásának kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei, illetve az azokból született szövegkönyv képezi, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat. A magyarországi adaptáció elkészítésében az Osonó produkciós partnere a budapesti Bakelit Multi Art Center volt.


Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika/ Kőhalmi Kamilla, Nagy Zsombor/ Müller Bence, Anna Bella Garamszegi/ Virginia Alexandra, Sándor Gergő/ Kozma Zsófi. Technikus: Pászka Gáspár.


A esti előadások programja:

Március 4., szombat, 19 óra: Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium (Villányi út 27, 1114)

Március 5., vasárnap, 19 óra: Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium (Villányi út 27, 1114)

Március 7., kedd, 19 óra: Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium (Szabó Ilonka u. 2, 1015)

Március 8., szerda, 19 óra: Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium (Szabó Ilonka u. 2, 1015)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.