Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Ötvenéves a Bod Péter Megyei Könyvtár2024. február 15-én, csütörtökön van a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár megalakulásának 50. évfordulója. Érdekes egybeesésként a jelzett dátumon tartják az olvasás napját is Romániában, 2022 óta.

Az idei évben több programot tervez szervezni az intézmény az évforduló tiszteletére, ezek sora ezen a héten indul, az alábbiakkal.

Mosolynapló a könyvtárról

Oszd meg velünk gondolataidat, érzéseidet, élményeidet, emlékeidet a könyvtárról!

Örömmel fogadjuk olvasóink, partnereink, volt és jelenlegi kollégáink, közreműködőink bejegyzéseit, amelyeket az olvasószolgálati részlegeken csütörtöktől kihelyezett füzetekbe írhatnak/írhattok a fő székhelyen és a Fiókkönyvtárban.

Könyvturi

„Minden könyv találja meg a maga olvasóját.” (S. R. Ranganathan) Az elmúlt években beérkezett könyvadományokból válogatott kínálatból február 15-től jelképes, általad meghatározott összegért választhatsz olvasnivalót az egész család számára. Adományoddal a Bod Péter Könyvtártámogató Egyesület, általa pedig a könyvtár tevékenységét segíted.

Gyere be a felnőtt kölcsönző részlegre, és fedezd fel az elvihető köteteket!

Olvassunk együtt!

Villámcsődületre (flash mob) hívjuk kedves olvasóinkat és mindenkit, aki szeret olvasni: kicsiket és nagyokat, gyerekeket, szülőket és nagyszülőket!

Találkozzunk február 15-én 12:30 és 13:00 óra között a sepsiszentgyörgyi Főtéren, és fordítsunk néhány percet magunkra, olvassunk együtt. Aki csatlakozni szeretne, hozza magával kedvenc könyvét, vagy amit épp olvas. Ha esik, ha havaz, az olvasás marad: rossz idő esetén is ott leszünk, kérjük azokat, akik velünk tartanak, hozzák magukkal az esernyőjüket is ez esetben.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.