Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Háromszék Táncegyüttes: Mundruc - fotó: Ádám GyulaMájus folyamán három állomásos mini turnét szervez a Háromszék Táncegyüttes a Világhírű Redever című produkciójával. A kiszállássorozat keretében a baróti, a kézdivásárhelyi és a kézdiszentléleki érdeklődők is megnézhetik a népszerű gyerekelőadást. Ugyanakkor a hónap utolsó napjaiban útjára indul a Vágják az erdei utat… című folklórműsor is, illetve a pápalátogatás és pünkösdi búcsú közötti időszakban Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön is fellép a társulat a Mundruc és a Vágják az erdei utat… című produkciókkal.

 

Úton a Világhírű Redever

Háromszék Táncegyüttes: Világhírű Redever - fotó: Ádám GyulaMájus 21. és 27. között három környező településen, összesen hat alkalommal lesz látható a Világhírű Redever című gyerekelőadás. A Molnár Szabolcs, Fazakas Misi és László Csaba által színpadra állított produkciót a következő program szerint játssza a Háromszék Táncegyüttes:

 

 

Kiszállássorozat

  • május 21. (kedd), 10:00 és 12:00 óra – Barót, Városi Művelődési Ház
  • május 23. (csütörtök), 10:00 és 12:00 óra – Kézdivásárhely, Vigadó Művelődési Ház
  • május 24. (péntek), 10:00 óra – Kézdivásárhely, Vigadó Művelődési Ház
  • május 27. (hétfő), 12:00 óra – Kézdiszentlélek, Művelődési Ház

 

Vágják az erdei utat… Kovásznán és Vargyason

Háromszék Táncegyüttes: Vágják az erdei utat... - fotó: Ádám GyulaA gyerekelőadás kapcsán szervezett kiszállássorozatot követően, a Háromszék Táncegyüttes Vágják az erdei utat… című produkciója is útjára indul. Az Ivácson László által rendezett előadás május 29-én, 19:00 órától Kovásznán, a Városi Művelődési Házban, illetve május 30-án, 19:00 órától Vargyason, a helyi Művelődési Házban játssza a társulat.

 

Előadások a pápalátogatás és a pünkösdi búcsú között

Háromszék Táncegyüttes: Vágják az erdei utat... - fotó: Ádám GyulaA Háromszék Táncegyüttes a pápalátogatás és a pünkösdi búcsú közötti héten Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön is tervez előadásokat. Ennek fényében, június 3-án, hétfőn 19.00 órától a csíkszeredai Városi Művelődési Házban a Mundruc című táncszínházi előadást játssza a társulat, amelyet a Hargitai Megyenapok keretében nézhet meg a nagyérdemű. (A műsorra a jegyeket a Csíki Mozi jegypénztárában és a https://www.bilete.ro/mundruc/mundruc-03-iun-2019/ linken lehet váltani.) Ezt követően június 4-én, 19:00 órai kezdettel Sepsiszentgyörgyön is látható lesz az említett produkció, majd június 5-én 18:00 órától a Vágják az erdei utat… című folklórelőadást tűzi műsorra az együttes. A sepsiszentgyörgyi fellépések esetében a helyszín a Háromszék Táncstúdió, jegyek elővételben a Központi Jegyirodában, illetve a www.biletmaster.ro oldalon kaphatóak.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.