Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

esterhazy-kicsiplakatA posztmodern irodalom egyik legjelentősebb magyar képviselője, a kortárs magyar irodalom egyik fő alakja, Esterházy Péter író lesz jelen a könyvtárunkban, Mészáros Sándorral, a Kalligram Kiadó főszerkesztőjével és a kritikusok által 2012-ben a legvitatottabnak tartott, Zordok, a székely szamuráj c. regény szerzőjével, Murányi Sándor Olivérrel, 2013. november 29-én, pénteken 20 órától a Gábor Áron teremben.

Az eseményen a rangos nemzetközi díjakkal kitüntetett író idén megjelent, Egyszerű történet vessző száz oldal – a kardozós változat című regényéből is felolvas, ezt követően a szerzők közötti irodalmi kerekasztal-beszélgetésre kerül sor.

A rendezvény támogatói a Szépírók Társasága, a G. Kulturális Egyesület, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program, a Bod Péter Megyei Könyvtár, a Kónya & Kónya Ponopol és a Lármafa Kulturális Egyesület.

November 26-án, kedden 20 órától a Kolozsvári Állami Magyar Színház stúdiótermében vesz részt Esterházy Péter Én vagyok a Te című darabjának felolvasószínházi bemutatóján, ezt követően Visky Andrással beszélget és felolvas említett regényéből. November 28-án, csütörtökön 20 órától a székelyudvarhelyi G. Caféban kerül sor az író közönségtalálkozójára.

 eszterhazy sepsiszentgyorgy 01  eszterhazy sepsiszentgyorgy 01  eszterhazy sepsiszentgyorgy 01
 eszterhazy sepsiszentgyorgy 01  eszterhazy sepsiszentgyorgy 01  eszterhazy sepsiszentgyorgy 01
 eszterhazy sepsiszentgyorgy 01  eszterhazy sepsiszentgyorgy 01  eszterhazy sepsiszentgyorgy 01

 

Fotó/Videó: Toró Atila

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.