Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2009. november 4-án szerdán 19 órától a Park Szálló nagytermében.

Filmzenék, kuplék, operett-részletek

Márdirosz Ágnes színésznő, Szilágyi Nóra énekesnő és Ráduly Gábor zongorista zenés estje.

Az előadás 30-as, 40-es évek kávéházi hangulatát idézi, amelyben híres magyar sanzonok, filmslágerek és operett-részletek sajátos feldolgozásai hallhatók élőzenei kísérettel.

 

Az előadó művészek: MÁRDIROSZ ÁGNES - színésznő, SZILÁGYI NÓRA - énekesnő és RÁDUJ GÁBOR - zongorista.

A részvételi díj 50 lej / személy, melyben benne foglaltatik a fogadó ital (1 pohár pezsgő) és a büfé jellegű (hideg - meleg) svéd asztalos vacsora.

Asztalfoglalás a 0722500347 -es telefonszámon.

 haccacare_m_agnes.jpg  haccacare_m_agnes.jpg  haccacare_m_agnes.jpg

Kálmán Imre Haccacáré című slágerét 2007 nyara óta egyre gyakrabban emlegetik. A harmincas, negyvenes évek kávéházi hangulatát idéző zenés est dalait keretbe foglaló sláger címe lett ugyanis Márdirosz Ágnes színésznő, Szilágyi Nóra énekesnő, valamint Ráduj Gábor zongorista műsorának is a címe. A trió azóta sokak szívébe belopta magát a régi magyar filmekből ismert slágereknek, híres sanzonoknak, operettrészleteknek, kuplédaloknak, valamint sajátos előadásmódjuknak köszönhetően. Időutazós, nosztalgiát ébresztő, hangulatos műsoruk ugyanis zeneileg plusz töltettel bír: az ismert dalok jazzes színezetet kapnak.

A műfaj iránti érdeklődés, az éneklés szeretete mindkét előadó esetében másban gyökerezik: Szilágyi Nóra, akit a Csíki Játékszín közönségszervezőjeként is ismernek, a sepsiszentgyörgyi Session Jazz Band énekese, Márdirosz Ágnes pedig túl azon, hogy a Csíki Játékszín társulatának tagja, a filmvásznon is megmutatkozott, volt már egyéni balladaestje és nagyon sok híres operettben játszott a színházban.

Általuk is beismert közös vonásuk a slágerek idézte kor iránti rajongásuk, valamint az, hogy egyformán szeretnek Ráduj Gábor zongorista zenei kíséretére énekelni.

Repertoárjuk tartalmazza Karády Katalin kedvenc dalait is, továbbá a leghíresebb magyar filmek, operett-részletek feldolgozásait.

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.