Mindenki karácsonya - segélykoncert
2009. december 17-én csütörtökön 19 órától a Tamási Áron színház nagytermébe, melynek keretében fellépnek:
- a REFORMÁTUS KOLLÉGIUM DIÁKJAI - karnagy: Mitruly Enikő
- MÁRTON LÓRÁNT ÉS BARÁTAI:
Márton Lóránt - ének, gitár, Tinca Teddy - gitár, Tóth László - basszusgitár, Csurulya Árpád - dobok
- RITMO DEL FLAMENCO:
Fodor Réka - ének, tánc, Gáspár Álmos - gitár, Asztalos Zsolt - cajun és meghívottaik.
- NEMEZ:
Kátai Judit - ének, hegedű, Orbán Ferenc - hegedű, Könczei Jenő - billentyű, Kerezsi Csongor - basszusgitár, Kátai József - dobok.
- HERCZKU ÁGNES ÉS ZENEKARA:
Herczku Ágnes - ének, Nikola Parov - kaval, Födő Sándor - billentyű, ütőshangszerek, Wertetics Szlobodan - harmónika
Az est házigazdája: NOVÁK PÉTER.
A koncert szervezői: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa, Tranzit Art Egyesület, MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület, Kultúrpart
A koncert támogatói: Tamási Áron Színház, Park Hotel és Vendéglő, Szentgyörgy Pince, Bertis, Téglás Panzió, LAM Alapítvány, Mimmy Zup, ALFA Sound Sistem, Cova Print
a THE OTHERS jazz-funk együttes fog fellépni, majd a koncert után a hangulatot tovább fokozza Dj. TMK.
2009. december 17. csütörtökön 22 órától a Tamási Áron Színház előcsarnokában
2009. december 18-án pénteken 21 órától a Bistroban fellép a ROOM OF THE FLOYD AFFECTION zenekar, akik Pink Floyd feldolgozásokat játszanak.
BLUES KOCSMA AZ OLD MAN'S PUB-BAN
2009. december 18-án pénteken 21 órától fellép a BLÚZ BEND,
2009. december 19-én szombaton 21 órától fellép a SESSION JAZZ BAND és IOANA HARTESCU.
KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS GYEREKEKNEK
2009. december 19-én szombaton 10 órától a Városi Művelődési Házban karácsonyi kézműves foglalkozás lesz gyerekeknek a csernátoni CSIPORKÁZÓ EGYESÜLET tagjainak a vezetésével, melynek keretében szalma és gyöngydíszeket lehet készíteni. A kézműves foglalkozás után gyerektáncház lesz a FOLKER EGYÜTTES vezetésével.
CSENDES ÉJ - ELŐADÁS ÉNEKHANGRA ÉS ZONGORÁRA
2009. december 20-án vasárnap 18 órától a Városi Művelődési Házban fellépnek:
Mocanu Prezsmer Erika (mezzoszoprán),
Sebestyén Lázár Enikő (szoprán),
Szélyes Margit (szoprán),
Oláh Badi Alpár (tenor),
Gergely Elek (bariton)
Lőfi Gellért (zongora).
IMPRO - VIZIÓK 2.2
2009. december 20-án vasárnap 20.30 órától a Gyárfás Jenő Képtárban ünnepi koncert lesz melynek keretében közreműködnek:
Gáspár Csaba (hegedű),
Kelemen István (hegedű),
Fazakas Albert (cimbalom),
Gyergyai Szabolcs (nagybőgő),
Kassay Csongor (vizuál).
A koncert szervezője a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület.
JAZZ - BLUES GÁLAEST
2009. december 22-én kedden 19 órától a Park Vendéglőben jazz - blues gálaest lesz, melynek keretében fellépnek a Room of the Floyd Affection, Back in Time, St. George Quintet, ConFusion és a Blúz Bend nevű zenekarok.
Lesz hideg-meleg jellegű büfévacsora, CD, DVD és polo sorsolás, jó hangulat, tánc!