Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

animacio_vilagnap_2010A sepsiszentgyörgyi Cabiria Egyesület, a Galéria 1,2,4  a nagyváradi Metrion Egyesület és a Budapesti Manifeszt Asifa szervezésében kerül sor október 28-30 között a IV. Animációs Világnapra.

ANIMÁCIÓ VILÁGNAP IV.
2010 október 28-30.
Helyszín: Gyárfás Jenő Képtár Sepsiszentgyörgy

Szervező: CABIRIA EGYESÜLET SEPSISZENTGYÖRGY, GALÉRIA 1,2,4…valamint a nagyváradi METRION EGYESÜLET, és a BUDAPESTI MANIFESZT ASIFA

Október 28. csütörtök

18 órától az ANIMÁCIÓS GYEREKNAP alkalmával gyerekfoglalkozásra, rajzolni várják a gyerekeket.
Hangulatzene Shambala Networks

19 órától a Galéria 1,2,4... kiállítássorozat bemutatja Pădureţ Mónika bukaresti keramikus „Cserép- Mesék ” című kiállítását
A kiállítás kurátora Madaras Péter képzőművész.

19,45 órától rajzfilmvetítés gyerekeknek (és nemcsak) a Varsói Audiovizuális Intézet gyerek animációs rajzfilmjeiből (1947 - től napjainkig)

Október 29. péntek

18 órától Hangulatzene Shambala Networks

19 órától a helyi alkotók filmjeinek a bemutatása: Ördög Gyárfás Ágota, Bertóti Attila és még sokan mások.

Az idén első alkalommal a felsőcsernátoni Hanna Panzióban megszervezett AniMÉTER rajzfilmtáborban készült filmek bemutatása.

A filmek után beszélgetés a filmkészítőkkel. Meghívottak :Ördög Gyárfás Ágota és még sokan mások. Moderátor Kispál Attila médiaművész.

Október 30.

19 órától válogatás a lengyelországi (Krakkó) ETIUDA AND ANIMA filmfesztivál 2008/2009-es díjnyertes filmjeiből majd Elisabeth Hobbs angol animációs rendező rajzfilmjeinek a vetítése.

21 órától Koncert a TEIN TEÁZÓBAN

MOZSIKÁCSKA – Avagy a felnőtté válás nagy kérdései

TÁMOGATÓK: Gyárfás Jenő Képtár, Székely Nemzeti Múzeum, Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa, Kovászna Megye Tanácsa, Etiuda és Anima Krakkó, Audiovizuális Intézet Varsó, Angelo Foto Köntés, Filmtett , Metrion Egyesület (MAFF), Mohos Patika Bükszád, Pizza Bastion, Transindex, www.sepsiszentgyörgy.info

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.