Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

DSCN88932013. december 20. / Közlemény

A Háromszéki Közösségi Alapítvány egy-egy karácsonyfával és a közös készülődés-készítés örömével ajándékozta meg az oltszemi, baróti és a kézdivásárhelyi gyermekotthonok kis lakóit. A fenyőfákat az alapítvány önkéntesei díszítették fel a gyermekekkel közösen, az általuk készített díszekkel. A díszítésbe bevonták a kézdivásárhelyi EMI, a Zöld Nap Egyesület, a ZIKE és a Kapocs Egyesület önkénteseit is. A gyermekek emellett kis ajándékcsomagokat is kézhez kaptak. Az alapítvány fiatal önkéntesei egy egyhetes adománygyűjtő kampányt szerveztek annak érdekében, hogy a fa alá minden gyermek számára ajándék kerülhessen.

DSCN8879DSCN8853A fiatalok munkájának és az önzetlen adakozóknak köszönhetően közel 1.000 lej gyűlt össze a HKA által elhelyezett adománydobozokban, így 165 gyermek részesülhetett az ajándék örömében a három intézményben. Az örömbe sajnos üröm is vegyült: Baróton az alapítvány önkéntesei által köztéren felállítani szándékozott fenyőfát egy városi rendőr - érvényes szállítólevél ellenére - elkobozta, több más, ugyancsak civil szervezetek által a helyi árvaháznak, otthonoknak előkészített fákkal együtt, szomorúságot és csalódást okozva sok jószándékú ember és örömre vágyó kisgyermek és beteg számára.

Köszönjük az önkéntesek odaadó munkáját, a partnereinek a bekapcsolódását és segítségét, nem utolsósorban a helyi média önzetlen támogatását a kampány során.

HKA hírszolgálat

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO