Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 032017. január 15. | Tamási Áron Színház kamaraterem


A Cimborák Bábszínház, Benedek Elek: A só – mese a szeretetről című előadását 2017. január 15-én, 18 órától játssza szabadelőadásként, ezt követően január 16-án, hétfőn és január 17-én, kedden 10 és 12 órától szervezett csoportoknak játssza Sepsiszentgyörgyön, a Tamási Áron Színház kamaratermében.


 Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03
 Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03


A jegyek előfoglalását, szervezett csoportok bejelentkezését a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várjuk. Jegyeket váltani az előadások előtt fél órával lehet, a Tamási Áron Színház kamaratermében. Egy jegy ára: 7 ron. Szervezett csoportok esetén a kísérő pedagógusok belépése ingyenes.

A közismert mese, amelynek alapötlete, archetípusa a fel nem ismert vagy félreismert értékekről, az igazi vagy álságos szeretetről a világirodalom nagyjainál is – mint például Shakespeare Lear királya is – felbukkan, emberi kapcsolatokról, igazi emberi értékekről mesél, mint Elek apó majd összes meséje. E mese által nemcsak a jól megszokott és elvárt népmesei ízes nyelvet, fordulatokat és agyafúrt gondolkodást kapja ajándékba a néző, hanem ennél sokkal többet: az igazi szeretet, az egymásra való odafigyelés fontosságát, értékét.


Az előadást igazi tündérmese, marionett-technikával készült, hogy a gyermek a mese, az előadás bűvöletén keresztül értse, érezze meg az igazi értékek megtartásának és felvállalásának szükségességét. Az előadást szeretettel ajánlják az alkotók minden 3 év fölötti nézőnek.


Játsszák: Lukács Emőke, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Szucher Ágnes, Vincze Tímea
Zene: Filip Ignác
Tervező: Deák Barna
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd
Kellékes: Kis Vizoli Mónika

Rendező: NAGY KOPECZKY KÁLMÁN


A bábszínház fenntartója:

SEPSISZENTGYÖRGY MEGYEI JOGÚ VÁROSI TANÁCSA

e-mail:
https://www.facebook.com/Cimborak

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.