Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

MarkusZinhaz Laci kiralyfi2017. november 24-26. | Helyszín a Cimborák Bábszínház stúdióterme

 

A Cimborák Bábszínház meghívására 2017. november 18-28. közötti időszakban Sepsiszentgyörgyön tartózkodnak a pécsi MárkusZínház, Blattner Géza díjas bábművészei Vajda Zsuzsanna és Pilári Gábor. 2017. november 24-én, pénteken 18 órától és november 25-én, szombaton 11 órától szabadelőadásként játsszák a Laci királyfi című interaktív bábos meséjüket, valamint november 26-án, vasárnap 17 órától a Betlehemi történet című előadásukat tekintheti meg a sepsiszentgyörgyi közönség. Az előadások helyszíne: a Cimborák Bábszínház felújított stúdióterme.

 

A jegyek előfoglalását a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várjuk. Jegyeket váltani az előadások előtt fél órával lehet a helyszínen (Cimborák Bábszínház stúdióterme). A jegy ára: 7 RON. A helyek száma korlátozott! További részletekért kérjük kövesse a www.facebook.com/Cimborak oldalát!

 

MárkusZínház: Laci királyi (Benedek Elek nyomán)

A kicsi Laci királyfi hirtelen dühében elkívánja nővéreit a Föld alá. Hiába bánja, muszáj utána menjen a három leánynak, s a vándorúton megküzd a három sárkánnyal. Csakis a kígyókirálylány varázsingével, varázskardjával győzedelmeskedhet, s így a végén élete párját is megtalálja. Ajánljuk gyerekeknek és az őket kísérő felnőtteknek, 45 percben.

 

MarkusZinhaz betlehemMárkusZínház: Betlehemi történet

No, ahogy ott a Kisjézus csak vinyákolt a jászolban, egyszerre megjelent három pásztor. Hoztak a küsdednek büdös sajtot, egy báránykát, meg pálinkát, hogy Józsefet is erősítse valami a szörnyű hidegben. Énekeltek, eszegettek s elszenderedtek. Három fáin király jelent meg a nézők között, s ők is dicsérték a Megváltót, merthogy megszületett. Kicsiknek és nagyoknak Jézus születéséről 45 vidám percben, 5 éves kortól.

Játsszák: Vajda Zsuzsanna és Pilári Gábor, Blattner Géza díjas bábművészek

 

forrás: http://www.markuszinhaz.hu/

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.