Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Sepsiszentgyörgy, Bod Péter Megyei Könyvtár2017. december 4. – 15. | Helyszín: Bod Péter Megyei Könyvtár Gyermekrészlege

 

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gyermekrészlege karácsonyváró, olvasásnépszerűsítő programot hirdet 8-12 és 13-15 éves olvasóinak, Adventi történetek – Várakozz könyvekkel, varázsolj betűkkel! címmel.

 

 A 2017. december 4. – 15. időszakban, hétköznaponként egy-egy történet és egy hozzá kapcsolódó, írásos feladat várja a gyermekeket a könyvtár Gyermekrészlegén elhelyezett katalógusszekrény fiókjában. A megfejtéseket ugyanoda kell visszatenni másnap 16 óráig.

 

A programba bármikor be lehet kapcsolódni, akár egy-egy napra is. Azok között, akik a feladott történeteknek legalább felét elolvasták, a feladványokat megoldották, és részt vesznek a zárórendezvényen, ajándékcsomagot sorsolunk ki.

 

A program zárórendezvényére 2017. december 18-án, hétfőn 16,30 órától kerül sor a könyvtár Gábor Áron termében, ahol városunk ismert személyiségei olvasnak fel, a gyermekek pedig kézműves foglalkozáson vehetnek részt.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.