Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Megjelent a Sepsi GAL  harmadik pályázati kiírásaA Sepsi GAL Egyesület a  helyi pályáztatási folyamatnak megfelelően közzéteszi  harmadik  pályázati felhívását melynek célja a Helyi Fejlesztési Terv (HFT) célkitűzéseinek megvalósítása. Az űrlapok benyújtásának határideje: 2021.02.11, 12:00 óra.

Az első pályázati vonal 2020 márciusában jelent meg, ekkor két pályázat került benyújtásra, amelyeket a Sepsi GAL Egyesület jóváhagyott és finanszírozásra előterjesztett az országos szervek felé, a második pályzati kiírás alkalmával három pályázati űrlap lett letéve.

A Helyi Fejlesztési Tervben található projektcsomag célja, hogy Sepsiszentgyörgy három leromlott városi területén (ZUM 1 Őrkő; ZUM 2 Csíki negyed; ZUM 3 Szépmező) csökkentse a mélyszegénységet és a társadalmi kirekesztettség hatásait. A beavatkozás az itt élő lakosság életminőségének javítását, a társadalmi kohézió erősítését, a lakó- és gazdasági környezet fejlesztését és fellendítését szorgalmazza infrastrukturális (POR) és az emberi erőforrás fejlesztését célzó (POCU) intézkedések által.

Emberi erőforrás fejlesztési operatív program intézkedései: Foglalkoztatás: munkavállalást ösztönző intézkedések, hátrányos helyzetű csoportokból származó személyek számára a munkavállalást népszerűsítő információs és felvilágosító kampányok szervezése, valamint a munkahelyi diszkrimináció elleni küzdelem.

Oktatás: integrált intézkedéscsomag az oktatásban való részvétel növelésének céljából: korai fejlesztések bölcsödés és óvodás korú gyermekek számára és az iskolai lemorzsolódás megelőzése és csökkentése érdekében.

Egészségügyi és szociális szolgáltatásokhoz való hozzáférés: szociális, egészségügyi, beteggondozási és jogi szolgáltatások stb.

Közmegítélés: a közösségi szellem fejlesztése és a hátrányos megkülönböztetés leküzdése.

Közösség: A társadalmi kohézió erősítése,közösségszervezői tevékenységek a helyi társulások és együttműködések kialakulása érdekében, valamint deszegregációt és társadalmi inklúziót elősegítő kampányok lebonyolítása.

A kiírás értéke: 541.837,00 euro, azaz 2.561.317,8 lej ami a 2019 szeptemberi infoeuro árfolyamnak felel meg.

A pályázatok benyújtásának módja, helye és időrendje: A pályázat leadására a GAL Sepsi Egyesület sepsiszentgyörgyi, a Vállalkozói Inkubátorházban működő munkapontján van lehetőség, hétköznap 09:00 és 16:00 óra között.

Pontos cím: Sepsiszentgyörgy, Sajtó utca 4/12, Kovászna megye, postai irányítószám 520064.

A dokumentációt személyesen, vagy postai küldeménnyel lehet kézbesíteni. A pályázatokat a kiírásban megjelölt időintervallumban lehet benyújtani, a kézbesítés módjától függetlenül. 

Elérhetőségek (részletes információkért): Személyesen a GAL Sepsi Egyesület sepsiszentgyörgyi, a Vállalkozói Inkubátorházban működő munkapontján: Sepsiszentgyörgy, Sajtó utca 4/12, Kovászna megye, postai irányítószám 520064 – naponta 09:00 és 16:00 óra között.
E-mail: info [KUKAC] galsepsi [PONT] ro

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.