Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

7 tam sf gheorghe2016. szeptember 13. | Helyszín: Andrei Mureșanu Színház

Az Andrei Mureșanu Színház 2016. szeptember 13-án, kedden, este 7 órától tartja "7" című előadásának hivatalos bemutatóját, Sebastian Marina rendezésében.

7 - egy ember fájdalmának és bukásának misztériuma -

A „7” nem egy előadás kezdő időpontja, hanem a Színház Sebastin Marina által rendezett új bemutatójának címe, aki miután bejárta Dino Buzatti novellájának mind a „hét emelet”-ét, az olasz író „Klinikai eset” drámájában, egy másfajta változatát találta meg Givanni Corte kálváriájának: egy beteg története, aki lehet bármelyikünk – egy élő ugyanakkor a szenvedéseibe élve eltemetett ember életútja. A veszteség szenvedéseibe való belerokkanása.  

Hogy megszabaduljon a kínzó láztól egy páciens egy hét emeletes klinikára kerül, ahol a különböző szintek a betegség súlyosságát jelzik. A pácienst a 7-dik emeletre utalják be, ahol a betegeknek még van esélyük, de a kórház abszurd és irracionális törvényszerűsége szerint felerősödik a leépülésük. Folyamatosan becsapva és zaklatva, egyedül és védtelennek érzi magát egy kaotikus világban, tele furcsa és megtévesztő emberekkel, ahol senki sem számíthat senkire. A kórház labirintusában való tévelygése ugyanakkor saját belső összeomlása, önmaga mélységeibe való belesüppedése, oda ahol bukásának és fájdalmainak titkai rejteznek.

A „7” a külső és belső világ között fogságban vergődő ember története, egy előadás ahol a valós és az irracionális megkülönböztethetetlenné válik.

(Andrei Mureşanu Színház)

 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.