Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Ștefan Daniel Lăzărescu szobrász kiállítása az Árkosi Kulturális Központban2018. március 8. | Helyszín: Árkosi Kulturális Központ

 

Az Árkosi Kulturális Központ sepsiszentgyörgyi kiállítótermében (Bástya-ház, Olt utca 6 sz.) 2018. március 8-án, 19 órai kezdettel sor kerül Ștefan Daniel Lăzărescu szobrász kiállításának megnyitójára.

A művész a kortárs román szobrászat egyik különleges és ugyanakkor kiemelkedő személyisége. A kiállítás Simona Tănăsescu kurátornak köszönhető, és egy válogatás a művész tabuk nélküli, provokatív munkáiból.

 

 

 Tanulmányok: Bukarestben rajz és modellkészítést tanult Simona Tănăsescu magántanítványaként, majd elvégezte a temesvári Művészeti Egyetem szobrászati szakát, ahol Szakáts Béla volt a tanára. Az Egyesült Államokban ösztöndíjasként a „Prince Moyo” (Palm Beach, Florida) öntödében dolgozott. 1998 óta részt vesz hazai és külföldi kiállításokon, valamint egyéni kiállításokat is szervez.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom