Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Borbély - Dresch Quartet jazzkoncert Sepsiszentgyörgyön2021. június 25-én, pénteken 19 óra 30 perctől a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban kerül sor a magyarországi Borbély - Dresch Quartet jazzkoncertjére.

A koncert szervezője a Kónya Ádám Művelődési Ház, partnerek a Bukaresti Magyar Kulturális Intézet és a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület.

A belépőjegyek ára:  20 lej a teljes árú jegy, 10 lej a kedvezményes jegy ára, diákok, nyugdíjasok részére.

A formáció a magyar etno-jazz két legnagyobb formátumú fúvósának, Borbély Mihálynak és Dresch Mihálynak közös zenekara, ahol a „két dudás” nem csak, hogy jól megfér egymással, de olyan új minőséget hoz létre, melynél a szokásos formulák, műfaji meghatározások érvényüket vesztik. Közös zenei világuk néhol melankolikus, ugyanakkor határtalan zenei íz és érzelmi gazdagság jellemzi, ugyanúgy jelen vannak benne a jazz elemek, mint a Kárpát-medence népzenéjének motívumai.” (Fidelio, V.D.)

A zenekar tagjai:

Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya
Dresch Mihály – szaxofon, fuhun
Horváth Balázs – bőgő
G. Szabó Hunor – dob

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.