Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A 14. Jazz és Improvizációs Zenei Tábor Sepsiszentgyörgyön Ezen a héten két jazzkoncerten vehetnek rész az érdeklődők a KultúrParkban: csütörtökön, augusztus 12-én 20:00 órától, valamint vasárnap, augusztus 15-én 17:00 órától a 14. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop résztvevőinek koncertjére kerül sor az 56’-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán.

 

14 jazz es improvizacios zenei tabor 2021 Sepsiszentgyorgy 01A 14. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop keretében sok inspiráló tanár segítette a tanulni vágyók munkáját, a csütörtöki koncerten a közönség a tanárok koncertjét hallhatja, így az is kiderül, hogy kitől is tanulnak a diákok egész héten a program folyamán.

Fellépő tanárok: Kovács Linda - ének, Horváth Cintia - ének, Márkus Tibor - zongora, Juhász Gábor - gitár, Tóth Viktor - szaxofon, Kovács Ferenc - hegedű, Gyányi Marcell - nagybőgő, basszusgitár és Jeszenszky György - dob.

Vasárnap már az eseményen résztvevő diákok mutatják meg az egy hét alatt elért fejlődésüket. A diákok koncertje egyben a Jazz és Improvizációs Zenei Workshop záróeseménye is.

A koncertekre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várjuk a közönséget a nyári estéken, így koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak a kikapcsolódni vágyók. 

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

2021. augusztus 15., KultúrPark
A tábor zárókoncertje.

A diákok koncertje egyben a Jazz és Improvizációs Zenei Workshop záróeseménye is.


2021. augusztus 12., KultúrPark
A táborban oktató tanárok koncerttje.
Felléptek: Kovács Linda, Horváth Cintia – ének, Márkus Tibor – zongora, Juhász Gábor – gitár, Tóth Viktor – szaxofon, Kovács Ferenc – hegedű, Gyányi Marcell – basszusgitár, Jeszenszky György - dob

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.