Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál – 2018Luzsi Margó szeptember 13-án a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtár vendége, 14-én délelőtt Sepsiszentgyörgyön „A kutya, aki nap akart lenni” – címmel tart frissítő mesefoglalkozást a Székely Mikó Kollégium kisiskolásainak.

 

 

Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál – 2018Luzsi Margó mesemondó az E-mese vár program kitalálója, működtetője, mely az egri Bródy Sándor Könyvtár élményalapú olvasásnépszerűsítő programja. Ugyanakkor a Mesélj nekem könyvsorozat szerkesztője, Metamorphoses meseterapeuta.

A Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál kisiskolásoknak szóló programpontját követően, szeptember 14-én, 18:00–órától a Bod Péter Megyei Könyvtárba a családokat várják a szervezők. „A szent, az olvasó, a postás és a költő” – magyarok a nagyvilágban, mesék a nagyvilágból, melyeket Luzsi Margó mesél el a sepsiszentgyörgyi meseszerető családoknak.
Lélekfrissítő történetek: négy kevéssé ismert magyar mesés élettörténete, négy mese a világ négy tájáról.
A rendezvényre a 4 személyes családi adományjegy váltható a helyszínen, ára 20 Ron, az 1 személyes adományjegy ára 10 Ron. Jegyek a helyszínen válthatók, már a mesélés előtt egy órával!!!

Szeptember 15-én, szombaton 10 órától Kézdivásárhelyen a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban tart frissítő mesefoglalkozást családoknak Luzsi Margó.

Meselángra- közösségi mesélésre hívjuk ezúttal Sepsiszentgyörgyre, a mesekedvelőket, hallatókat és mesélőket egyaránt!!
A Meseláng szeptember 15-én 20 órától (este nyolc :) kezdődik a Kafka Kertben (Csíki u.7 ) Szeretettel és mesékkel várunk!

Szeptember 17-én a Váradi József Általános iskola vendégeként tart mesefoglalkozást a kicsinyeknek.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.