Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Nikolett Pankovisz Sextett Adam Boncz2019. május 28-án, kedden 20 órától a sepsiszentgyörgyi Andrei Muresanu Színház termében illetve május 29-én szerdán 20 órától a kézdivásárhelyi Jazz Cafe - bistroban tart jazz koncertet a New York -i Pankovits Nikolett Sextet és Adam Boncz színművész.

Pankovits Nikolett 2010 óta New Yorkban él, ahol jazz ének szakon végzett és 2 éve jelent meg első önálló albuma MAGIA címmel.

A lemezen régi magyar slágereket (Seress, Karády), tradicionális népdalokat és amerikai sztenderdeket ötvöz latin-amerikai ritmusokkal. Pankovits Nikolett a zenekarával egy egyedi világzenei hangzást alkotott, melyben örökzöld magyar dalokat ötvöz latin-amerikai ritmusokkal. Az est folyamán bemutatásra kerülő műsort Boncz Ádám színművész magyar versekkel és irodalmi kivonatokkal színesíti, Nikolett kiváló New York-i zenészei kísérik, illetve André Kertész fotóit vetítik a háttérben. A két magyar művész, valamint a világ számos országának zenészei (Egyesült Államok, Venezuela, Argentína, Kolumbia) a zene közös nyelvén mesélnek a honvágyról, a szeretetről, az emberiségről, a szerelemről.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.