Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Rambling Blues trio sepsiszentgyorgy 2019

A Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében, augusztus 30-án, pénteken, 19 órától a sepsiszentgyörgyi Szabadság téri kőszínpadon koncertet tart a szegedi Rambling Blues Trio.

A zenekar stílusa elsősorban a '20-as, '30-as évek Amerikájának akusztikus népzenéjén alapul, ami ugyanis rendkívül sokrétű: a country blues-tól kezdve a ragtime blues, mississippi vagy delta blues is mind ide tartozik. A stílushűség, de a gyakori külföldi fellépések miatt is a dalok többsége angolul szólal meg. Széles repertoárjuk dalai "rambling-esítve" hallhatóak, mindhármuk egyéni hangja alakítja azokat, és igyekeznek a korabeli felvételek alapján megtanult dalokat fogyaszthatóvá tenni az igényes, de nem feltétlenül "akusztikus-blues-megszállott" közönség számára is. A zenekar tagjai: Király Vajk - akusztikus-és dobro gitár, ukulele, ének, kazoo, Hrabovszky Tamás - szájharmonika, vokál, zörgős cuccok, Szabó Csaba - ütős hangszerek, mosódeszka.

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.