Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

ranger tabor csomad 012015. június 22-28 / Bálványosfürdő, Tábori beszámoló

2015. június 22. és 28. között zajlott a bálványosfürdői Junior Ranger tábor a Vinca Minor Egyesület-Csomád-Bálványos szervezésében, a MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány támogatása által.

 

 

ranger tabor csomad 02A résztvevők az egyesület torjai, sepsibükszádi és sepsiszentgyörgyi partner iskoláiból érkeztek. Az egy hét alatt a diákok a védett terület biodiverzitásán, sajátos geológiai jelenségein és helytörténetén túl betekintést nyerhetnek a tájékozódás és csillagászattan rejtelmeibe is.

A tábor egyik legérdekesebb témája kapcsán a diákok egész héten mérték és rögzítették a meteorológiai paramétereket a kihelyezett iskolai meteorológiai házikó segítségével.

A tábor során a csapatok elkészítették csapatcímerüket, Junior Ranger indulójukat és fogadalmukat, valamint a közösségi rendezvényeken bemutatásra kerülő plakátokat.

ranger tabor tamogatokVasárnap a táborzárás keretében a diákokat a gondnokság munkatársai Junior Rangerekké avatták.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.