Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

PA4 logo 32016. szeptember 5. | Közlemény

Szeptember 6-ától, keddtől kezdődik a pulzArt kortárs összművészeti fesztivál előadásaira szóló jegyek árusítása a sepsiszentgyörgyi Városi Kulturális Szervezőirodában. A jegyek ára idén is 10 és 25 lej között mozog, egyes előadások esetében a diákigazolványt, nyugdíjszelvényt felmutató nézők kedvezményben részesülnek.


Tíz lej a jegy a  Davy & Kristin McGuire: The Icebook animációs árnyjátékaira, 20 lej (kedvezményesen tíz lej) a belépő a Bob és Bobék Orchestra koncertjeire, a Tünet Együttes Az Éjszaka csodái című, Szabó Réka által rendezett előadására, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház Rózsák című, Urbán András által rendezett előadására és a Hang Massive koncertjére. 25 lejes jegy váltható (kedvezményesen 15 lej) a brit Hidden Orchestra koncertjére és a Bukaresti Nemzeti Színház Între noi e totul bine – Köztünk minden rendben című előadására, amelyet Radu Afrim rendezett. A fesztivál teljes programja elérhető a www.pulzart.ro honlapon.

Idén is lehet online vásárolni jegyeket a www.biletmaster.ro honlapon. A Városi Kulturális Szervezőiroda nyitva tartása hétfőtől csütörtökig 9–16 óra között, pénteken 9–13 óra között, cím: Szabadság tér 1., Sepsiszentgyörgy, telefonszám: 0267-312104.


A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program központi eseménye, a négy tematikus év találkozási pontja. Idén a Kép éve van, így  MindenKÉPpen a vizualitás, a képiség köré épülnek a pulzArt történései. A kortárs összművészeti fesztivál idén szeptember 15-18. között zajlik. Ebben az évben a rendezvények, műhelymunkák arra keresik a választ, hogyan egészíti ki, mit ad hozzá a vizualitás a zenéhez, irodalomhoz, milyen is a színház képisége, hogyan befolyásol egy alkotást az erőteljes képi jelenlét, de arra is, hogy a befogadóra hogyan hat a mindent elárasztó vizuál-dömping.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala
Társszervezők: Bod Péter Megyei Könyvtár, Tone Troopers Audio-Vizuális Egyesület
Partnerek: Kovászna Megye Tanácsa, Háromszék Táncegyüttes, Tamási Áron Színház, M Studio Mozgásszínház, Cimborák Bábszínház, Lábas Ház, Romániai Képzőművész Szövetség Sepsiszentgyörgyi Fiókja, Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér, MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület, Kónya et Kónya Ponopol, Köntés Pincegaléria, Hostel Beer Pub, Tein Teaház
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap (NKA), Szépírók Társasága

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.