Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

alias sinatra 082017. január 9. | Közlemény

Felhívás a sepsiszentgyörgyi fotósoknak!


Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház 2017. január 26-ára dokumentációs fotókiállítást szervez a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program záróeseményeként az elmúlt négy évben lezajlott rendezvényekről. A kezdeményezés célja felidézni  a kulturális főváros keretében zajlott rendezvények, fesztiválok hangulatát és ezáltal feleleveníteni a város életében fontos közösségi eseményeket.

Kérjük, amennyiben fotózott a rendezvényeinken, és hozzájárulna a kiállítás létrejöttéhez, küldje be nekünk a legjobb képeit, maximum tízet, a címre.

A beérkezett fotókból válogatást készítünk, a kiválasztott fotókat pedig köztereken állítjuk ki, nagy méretben. Beküldési határidő: 2017. január 16., hétfő, éjfél. A négy év rendezvényeinek listáját az alábbi linken lehet megtekinteni.  


A rendezvénylistát a http://bit.ly/2j8ZqyR oldalon lehet elérni.


A fotók a következő technikai paramétereknek és kritériumoknak kell megfeleljenek:
- minimum 5 megapixeles felbontás
- jpg formátum
- a képek ne legyenek manipulálva a képkivágáson és a kontrasztállításon kívül
- az elnevezést, kérjük, a következő minta szerint tegyék meg: a fotos neve_a rendezveny neve ekezetek nelkul_azonositoszam

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.