Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2016 08 22 csaladinap32016. augusztus 25. | Főtér

Ezen a csütörtökön sor kerül a rossz idő miatt elhalasztott harmadik Családi napra, amelyet Sepsiszentgyörgy új főterén tartanak. A foglalkozások ezúttal a gyerekek figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára irányítják, ugyanakkor lesz kutyasimogatás és kipróbálhatják a műfalmászást is. Augusztus 25-én, csütörtökön 17 és 20 óra között Szőcs Imre hegymászó (Alpinsport Egyesület – műfalmászás) és Székely Kincső városi helyi tanácsos, a TEGA Rt. munkatársa (szelektív hulladékgyűjtés) vezetésével zajlanak a foglalkozások.

 csaladi nap sepsiszentgyorgy 01  csaladi nap sepsiszentgyorgy 01  csaladi nap sepsiszentgyorgy 01
 csaladi nap sepsiszentgyorgy 01  csaladi nap sepsiszentgyorgy 01  csaladi nap sepsiszentgyorgy 01
 csaladi nap sepsiszentgyorgy 01  csaladi nap sepsiszentgyorgy 01  csaladi nap sepsiszentgyorgy 01


A TEGA Rt. évek óta tart foglalkozásokat gyerekeknek, szervez vetélkedőket iskolásoknak, hogy felhívja a figyelmet: a hulladék érték. A foglalkozások során a gyerekek megismerik, mit jelent a szelektív hulladékgyűjtés, a felelős hulladékgazdálkodás. A foglalkozásokat 3-14 éveseknek ajánlják. Ezen kívül lehetőség lesz kutyasimogatásra is, hiszen a szépmezői kutyamenhelyet is a TEGA Rt. működteti.

Az Alpinsport Egyesület felügyeletével a műfalmászást ingyenesen lehet kipróbálni a szovjet emlékműnél. A foglalkozás három éven felüli gyerekeknek ajánlott.  

Felhívjuk a figyelmet, hogy eső esetén augusztus 29-én, hétfőn kerül sor az eseményre!

A harmadik Családi Napot Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa, az Alpinsport Egyesület és a TEGA Rt.  közösen szervezi.
Idén nyáron Sepsiszentgyörgy új főterén rendszeresen szerveznek gyerekeknek szóló rendezvényeket, első alkalommal a színek és formák köré szervezték a foglalkozásokat, a második Családi napon a vonatok voltak főszerepben.
(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.