Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Nemes Nagy Agnes eloadoest Sepsiszentgyorgy 12018. április 25., 26. | Helyszín: Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér

 

2018. április 25. és 26-án, este 19 órai kezdettel kerül bemutatásra P. Magyarosi Imola Kettős világban című Nemes Nagy Ágnes-estje a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér pincéjében.

Mit tud a vers hozzáadni a mindennapjainkhoz? Olvasunk-e verseket? Ha igen, milyen indíttatásból? Van - e szükség manapság a versre?


Miért ez a sok elfojtás és öncenzúra Nemes Nagy Ágnes műalkotásaiban, amikor a költészet a megszólalás és az olvasás gyönyöre kell, hogy legyen? Képesek vagyunk-e tudatosan követni és formába zárva megfigyelni, hogy az elsődleges érzelmeink és a tapasztalataink hogyan oltják ki, vagy éppen táplálják egymást?

P. Magyarosi Imola Nemes Nagy Ágnes írásaiból és vallomásaiból összeállított egyéni előadása arra keresi a választ, hogy a műalkotások révén hogyan találunk rá az emberre.

 

Jegyek elővételben a Kulturális szervezőirodában, vagy előadás előtt a helyszínen. Előfoglalás a facebook oldalon lehetséges. (Kettos Vilagban)

 

Fotó: © Barabás Zsolt

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.