Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Teraszok nyitvatartása és játszóterek használata SepsiszentgyörgyönA teraszok a működési engedélyben meghatározott program szerint tarthatnak nyitva Sepsiszentgyörgyön.

A játszóterek viszont továbbra is zárva maradnak a vészhelyzet ideje alatt.

A felmerülő kérdések megválaszolása érdekében, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata pontosításokat közöl a játszóterek használata és a vendéglátóipari egységek teraszainak nyitvatartását illetően.

A központilag meghozott döntések értelmében, valamint a vészhelyzet meghosszabbítását is figyelembe véve, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata úgy véli, hogy jelen pillanatban nincs egyetlen érvényben lévő határozat sem a városban működő teraszok nyitvatartására vonatkozóan. Ennek értelmében a városban működő vendéglátóipari egységek teraszai a működési engedélyben meghatározott program szerint tarthatnak nyitva.

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, az Önkormányzat arra kéri a teraszok működtetőit, hogy továbbra is tartsák be a kötelező, a fertőtlenítésre és a távolság betartására vonatkozó intézkedéseket, úgy a vendégek, mint az alkalmazottak egészségének megőrzése miatt.

A játszóterek továbbra is zárva maradnak a vészhelyzet ideje alatt, az országos szinten meghozott határozatok értelmében. Az Önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy vegyék figyelembe a szabályozásokat és ebben az időszakban ne használják a játszótereket.

(Közlemény – Városimázs Iroda / Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.