Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Karácsonyi bazár Sepsiszentgyörgy központjábanKözel 50 kereskedő lesz jelen a Főtéren december 20-24-én.

Figyelembe véve a sepsiszentgyörgyi esetszámok csökkenését, valamint a lakosok és vásárosok részéről érkező kérelmeket, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház a Karácsonyi bazár megszervezése mellett döntöttek. 

Az eseményen közel 50 kereskedő vesz részt, akik méhészeti termékeket, mézespogácsát, hús- és tejkészítményeket, zöldségeket, gyümölcsöket, egyedi kiegészítőket, dekorációkat, textiltermékeket, könyveket és borokat is kínálnak majd.

A rendezvény december 20-án, vasárnap nyílik és december 24-ig, csütörtökig tart nyitva naponta 11-19 óráig, az utolsó nap kivételével, amikor 9-13 óráig szerezhetőek be a termékek.

Az eseményen a résztvevőknek szigorúan be kell tartaniuk a hatályban lévő egészségügyi szabályokat és intézkedéseket a vásárlók és a kereskedők egészségének megőrzése céljából. A vásár területére való belépés során mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés, a kereskedők pedig kötelesek kesztyűt és védőmaszkot viselniük a teljes nyitvatartás ideje alatt.

(Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.