Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

tekerj sepsi web2015. szeptember 9. / Közlemény

Már 84 biciklis jelentkezett a szeptember 18-i Tekerj egy jó célért! akcióra, összesen 200 kört felvállalva. Az egyéni jelentkezőkön kívül több csapat is benevezett már az eseményre, mint a Sepsi ISE, SkyTeam, AllSport, a Háromszék napilap, illetve az úszók csapata.

A jelentkezők összesen 200 kört, mintegy 2000 kilométert vállalnak letekerni. Ehhez várunk támogatókat: magánszemélyeket, cégeket egyaránt akik körönként öt lejjel támogatnák a jelentkezett bicikliseket, és ezzel a közösségi cél megvalósulását. A kerékpárosok névsora megtalálható a tekerj.hka.ro oldalon.

Közösségi kártyapartnerünk a Transilvania Tourist Service utazási iroda jóvoltából a legtöbb kört tekerő biciklis egy két személyes, két éjszakás, félpanziós ellátású wellness hétvégét nyer a Hajdúszoboszlói Hotel Korona szállodában.

Továbbra is várjuk a biciklisek egyéni és csoportos jelentkezését online (a tekerj.hka. ro oldalon lehet íratkozni) vagy személyesen a Háromszéki Közösségi Alapítvány székhelyén a Templom utca 1. Szám alatt.

Tekerjünk együtt kosárlabdapalánkokért szeptember 18-án Sepsiszentgyörgyön!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.