Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A3 zene a teren 10 plakat2016. augusztus 2. | Helyszín: Főtér

Augusztus 2-án, kedden 19 órától Sepsiszentgyörgy főterén a Klasszikus zenét a Főtérre program részeként a Canticorum Női Kar lép fel.  A 35 tagú, többségében pedagógusokból álló énekkar három évvel ezelőtt alakult  Dombora Anna zenetanárnő vezetésével.

Repertoárjukban népdalfeldolgozások, egyházi jellegű művek, musical  és filmzenék valamint gospelek egyaránt szerepelnek. A kórust zongorán kíséri Krecht Emese zongora tanárnő. A kedd esti koncert műsorán Balázs Árpád, John Rutter, Leonard Bernstein, Budai Erika és Dés László művei, valamint gospelek, filmzenék és megzenésített versek szerepelnek.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa, Klasszikus zenét a Főtérre, Kónya Ádám Művelődési Ház, Voces-Proart Kulturális Egyesület.

Sepsiszentgyörgy a kultúrára épít sorozat 2015 őszén indult útjára, civil és városi kezdeményezésre, már a főtér felújítási munkálatok alatt szerveztek koncerteket. A főtér átadását követően rendszeresítették a kulturális eseményeket, hetente tartanak szabadtéri, ingyenes koncerteket minden műfajban, de időközönként családi napokat is szerveznek.

 canticorum sepsiszentgyorgy 01  canticorum sepsiszentgyorgy 01  canticorum sepsiszentgyorgy 01
 canticorum sepsiszentgyorgy 01  canticorum sepsiszentgyorgy 01  canticorum sepsiszentgyorgy 01
 canticorum sepsiszentgyorgy 01  canticorum sepsiszentgyorgy 01  canticorum sepsiszentgyorgy 01
 canticorum sepsiszentgyorgy 01   

Fotó: Toró Attila

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.