Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Sepsiszentgyörgyön koncertezik a Defender zenekar2022. november 19-én, szombaton este 8 óra 30 perctől a Szimplában ad koncertet a marosvásárhelyi Defender zenekar. Az együttes több mint 20 éve Erdély egyik legismertebb rock zenekara, a nyári fesztiválok rendszeres fellépője. A jól ismert régi slágerek mellett, idéntől a nyolcadik lemez slágereit is játssza a zenekar.

A zenekar 1996-ban alakult Erdély első olyan együtteseként, melynek több koncertje is volt jól ismert romániai és magyarországi együttesekkel több mint 10 000 néző előtt. Évente kb. 60-70-szer koncerteznek nagyszínpadon. Az évek során a DEFENDER több turnén vett részt itthon, Magyarországon, Szerbiában és Szlovákiában. A Defender zenekarnak eddig nyolc nagylemeze jelent meg Erdélyben és Magyarországon, illetve 2023-ban érkezik a zenekar nyolcadik nagylemeze, amely Magyarország egyik legnagyobb stúdiójában lett rögzítve.

A zenekar tagjai:
Fülöp Imre – ének-szólógitár
Lázár Zoltán – basszusgitár
Dănuţ Chiorean Péter – gitár
Ferenczi Tihamér - billentyűs hangszerek
Iszlai Tamás – dobok

Defender olyan híres magyarországi előadókkal lépett színpadra, mint Keresztes Ildikó, a közös dal címe Várok még rád, és Pataky Attila az Edda Művek énekese, akivel a Semmilyen nyár című zeneszámot adták elő. A zenekar művei néhány helyi rádió 10-es toplistájára kerültek, ugyanakkor a videoklipek több hétig szerepeltek hazai és magyarországi TV műsorokban.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.