Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

tekerj egy jo celert everesting a cukorbetegekert2020. augusztus 8-án, szombaton reggel 7 órától kezdődik a Tekerj egy jó célért! akció különleges kiadása, a kiindulási pont: az Erős-oldalnál található Csaba forrás. Útvonal: Csaba forrás - Sugásfürdő.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány az akció megszervezésével Vajna János sepsiszentgyörgyi fiatalember egy merész és nemes célkitűzését támogatja.
Vajna János az „Everesting Challenge-t” kisérli meg teljesíteni, vagyis 24 óra alatt kerékpárral elérni a 8 848 m-es szintkülönbséget.

Az idei Tekerj egy jó célért! akcióval a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesülete részére gyűjtenek, korszerű cukorszintmérő felszerelésre. A kijelölt célösszeg 12 000 lej.

Anyagilag a következő módon leht támogatni az akciót:

  1. Közvetlen banki átutalással a Kovászna Megyei Cukorbetegek Egyesületének számlájára: Banca Transilvania, Suc. Sf. Gheorghe, RO79BTRL01501205D20206XX
  2. Helyszínen, az akció napján készpénz befizetéssel
  3. A Háromszéki Közösségi Alapítvány irodájában, készpénzzel, naponta 10-16 óra között

Kérjük a szombaton Sugásfürdőre programot tervezők türelmét, megértését és támogatását, hogy az akció sikeres legyen!


A Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesülete 2007 áprilisában alakult. Célja a cukorbeteg gyermekek és fiatalok támogatása különböző rendezvények által. Tevékenységük közé tartozik a tanácsadás, kapcsolattartás szakemberekkel, életmód táborok és előadás-sorozatok szervezése.


Szervező
HKA HU
Partner
kovaszna megyei cukorbetegek egyesulete
0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.